Cred că cea mai surprinzătoare problemă de care m-am lovit în ultima vreme e legată de priorităţile clienţilor. Vor prezenţă pe Facebook şi alte reţele sociale, dar nu bagă în seamă siteul companiei – care de multe ori are mari probleme.

Paradoxal e că fix aceşti oameni, care nu-şi permit să angajeze pe cineva care să le construiască un site decent, visează la aplicaţii de Facebook şi, mai nou, la aplicaţii de smartphone.

Şi la cum văd că evoluează piaţa în ultima vreme, pur şi simplu nu sunt bani pentru aşa ceva. Sunt o mână de clienţi care au buget şi de aplicaţie de smartphone, şi de una de Facebook, şi de un site bine pus la punct. Restul au nişte aşteptări total nerealiste.

3 comentarii. Leave new

  • […] Odată ce vă obișnuiți fanii cu faptul că noutățile, informațiile despre brandul vostru apar întâi pe site sau blog și după aia în rețelele sociale ei vor intra întâi pe site pentru update-uri. Ocupați-vă de site pentru a îl face atractiv și după aia gândiți-vă la campanii pe Facebook sau aplicații pentru smartphone. […]

    Răspunde
  • Eu sunt curios, cine le spune la conferințe că pe facebook trebuie să fie? Culegi ce semeni (nu neapărat tu). Nu văd nici un paradox. A fi pe facebook e gratis. Încă. Nu contează cum, ci doar că ești.

    Răspunde
  • @dam167 nu li se spune sa fie pe Facebook, li se spune ca trebuie sa fie SI pe Facebook. E o diferenta importanta. Si acum, mai mult ca oricand, Facebook e pe bani 🙂 Si sumele necesare vor tot creste.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu