in Casual stuff

Tabăra copilăriei noastre

arsenal_park

Încă de când am văzut Dirty Dancing prima oară mi-am dorit să ajung într-un resort ca în film: ferit de lume şi dispus lângă o pădure. Dar mă împăcasem de mult cu gândul că e imposibil să găsesc aşa ceva, mai ales la dimensiunile alea din film. Până acum 2 săptămâni când am ajuns la Arsenal Park.

Locul ăsta e, fără îndoială, cea mai cu cap investiţie pe care am văzut-o vreodată în România şi un excelent parc de distracţii. Nu numai că e o staţiune de relaxare întinsă pe un domeniu extrem de mare (e construit pe locul fostei fabrici de armament de la Orăştie), dar este şi muzeu în aer liber, spaţiu de traininguri, loc perfect pentru cantonamente şi spa! În copilărie n-am avut parte de o tabără ca asta, dar ce mi-ar fi plăcut!

Pe lângă o sală de jocuri de două ori mai mare decât are orice hotel, Arsenal Park pune la dispoziţie o grămadă de variante de distracţie: plimbare cu jeepul, zi de instrucţie, buggy, ATV, maşinuţe de golf, biciclete, minigolf, un şah imens, drezină, tir, airsoft, paintball etc. De departe cea mai tare e plimbarea cu şenilatul, un fel de tanc cu remorcă în care te simţi ca un sac de cartofi în vreme ce urci şi cobori nişte dealuri. Ar trebui duşi aici şoferii de RATB ca să vadă şi ei cum e să te ţii cu toată forţa de bară. E de nedescris senzaţia, trebuie să încercaţi. Dar mare grijă să nu mâncaţi nimic înainte!

Dacă nu vreţi să daţi banii pe distracţii, tot aveţi ceva de făcut: fie că faceţi poze cu cele peste 100 de piese de război (tancuri, tunuri, un avion, un elicopter, taburi, camioane etc.) sau vă plimbaţi prin pădure în căutare de animale sălbatice (noi am dat peste două căprioare), Arsenal Park n-o să vă plictisească.

Ca să nu mai spun că absolut totul e army, inclusiv uniformele personalului! Iar pasionaţii au opţiunea de a dormi într-un TAB sau pe un tun. Şi mâncarea nu e de popotă, chiar dacă aşa scrie la intrare. Întrebaţi de eclere!

Şi mai au chiar şi televiziune internă pe care difuzează tot felul de variante de petrecere a timpului liber în parc, în cazul în care rămâneţi în pană de idei.

Noi, pentru că am fost cuminţi, am experimentat şi zona de tir. Şi dacă tot am mai tras cu pistolul, s-a nimerit la fix şi acum am încercat un Kalaşnikov (AK-47). Greu de tot, chiar dacă am reuşit să găuresc ţintele inamice. Data viitoare vin mai pregătit.

Oricum, la Arsenal Park e de mers în gaşcă! Iar un training acolo ar putea fi o amintire de neuitat, cu condiţia ca băieţii să facă instructajul iar fetele să meargă la spa!

Acest proiect este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara.

Branduri participante: TimișoreanaCramele RecașArsenal ParkBC Timba TimișoaraREC Universitatea de Vest Timișoara, ACS Poli Timișoara.

Parteneri de mobilitate: Peugeot România.

Parteneri: PRbetaAsociaţia Timișoara Capitală Culturală EuropeanăPorsche TimișoaraAmvestRestaurant Belvedere.

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu