Cei de la 2ActivePR au venit cu un statement legat de ce s-a întâmplat cu falsa vânzare a F64.

Vă fac eu un rezumat în caz că n-aveţi timp să citiţi: „Băi, noi le-am zis că e o tâmpenie, dar ei Batman, Batman”.

Calitatea de consultant este esentiala pentru un profesionist in relatii publice. In relatia client-agentie, dincolo de creativitate si indiferent daca solutia de comunicare e o propunere a agentiei sau este impusa de client, principiile deontologice ale meseriei noastre trebuie sa primeze. In recenta noastra colaborare cu F64, 2activePR nu a reusit sa isi exercite functia de consiliere pe deplin, lucru pentru care ne asumam responsabilitatea. Comunicatul de presa este principalul nostru mijloc de comunicare catre media si integritatea trebuie sa ramana fara pata. Prezentam deci scuzele noastre oamenilor de media lezati in acest context si tuturor specialistilor de PR care pun pasiune in munca lor de zi cu zi. Aceasta experienta ne aduce in prim-plan verticalitatea specifica profesiei noastre careia ii ramanem loiali.

Nu vreau să insist pe problemă pentru că nu e fair-play să loveşti pe cineva care e la pământ, dar nu mi se pare o soluţie bună să te dezici de un client. Chiar dacă el a venit cu ideea proastă care v-a băgat pe amândoi sub autobuz.

2 comentarii. Leave new

  • ha ha. de ce n-au zis inainte sa se intample: luati-va banii, noi nu ne bagam la asta, sanatate!

    Răspunde
  • e aiurea s-o faci si apoi sa-ti ceri scuze.

    s-a simtit cineva lezat? asa, si? haoleo, a pus jurnalisti sa se deplaseze, ce tragedie.

    io i-as fi asteptat la iesire p-aia care se plangeau ca e grea munca lor de a asista la conferinte de presa ‘fake’ si ii trimiteam la canal.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu