priNeamt_house

La mijlocul lui decembrie am fost la a doua tură #priNeamţ şi abia aşteptam să văd zona aia superbă acoperită de zăpadă. Trebuie să recunosc că ăsta a fost principalul motiv pentru care am plecat la drum cu o mulţime de lucruri de făcut şi doar câteva zile până la final de an.

N-am avut parte de nămeţi, dar am revăzut câteva din locurile care mi-au intrat la suflet la prima ediţie. Mai mult, am reuşit să observ cum a evoluat Piatra Neamţ de la un an la altul, cum a evoluat evenimentul, cum s-au schimbat lucrurile din punct de vedere al organizării.

Dacă prima ediţie #priNeamţ a fost o surpriză plăcută, de data asta lucrurile nu s-au schimbat foarte mult. Cei de la Central Plaza Hotel au fost impecabili, exact ca la ediţia precedentă, iar Cătălin (directorul hotelului) a acordat aceeaşi atenţie grupului de bloggeri, chiar dacă în hotel era cazată şi campioana româniei la fotbal, Steaua Bucureşti.

Autorităţile locale au continuat să sprijine evenimentul şi s-au implicat până în cele mai mici detalii, am regăsit oraşul la fel de curat şi liniştit. Spre deosebire de prima ediţie, parcă au mai crescut investiţiile în servicii pentru pârtiile de ski, zăpadă să fie. Am mai spus-o, Piatra Neamţ e o alternativă reală la Valea Prahovei pentru oamenii din zona aia a ţării, condiţiile nu sunt cu nimic mai prejos.

Toma şi Alex au reuşit să ducă din nou la bun sfârşit încă un eveniment impecabil organizat, de data asta având şi invitaţi din Republica Moldova. Cum ar veni, blogtrip internaţional organizat în România 🙂 Băieţii nu aveau mare lucru de îmbunătăţit faţă de ediţia precedentă, dar mi se pare esenţial că au reuşit să-şi păstreze atenţia la detalii şi să nu se relaxeze. A doua ediţie #priNeamt a fost o confirmare că echipa s-a sudat şi că succesul iniţial n-a fost nimereală. Acum nu mai rămâne decât să facă ceva şi în restul anului, e păcat să nu încerce să lucreze împreună şi în Bucureşti.

La capitolul „descoperiri noi” în a doua ediţie, am ajuns, în sfârşit, la Hanul Anuţei, o mare surpriză. Ok, locul e desprins din poveştile lui Sadoveanu, dar nu ştiam că şi în ziua de azi a rămas de poveste. Cu siguranţă îmi mai fac drum pe acolo şi plănuiesc să rămân peste noapte, camerele sunt bestiale! Vedeţi că au şi o promoţie până la 31.04.2014, poate vă nimeriţi în zonă.

Tot o surpriză foarte plăcută au fost şi oamenii de la AutoBoca, cei care nu numai că ne-au dat maşini şi ne-au însoţit pe tot parcursul călătoriei, dar s-au străduit şi să ne aducă un zâmbet pe faţă. Sunt genul de oameni care fac diferenţa prin mici detalii la care sunt atenţi, oameni de care am mai întâlnit şi la ediţia anterioară.

Am vizitat Cetatea Neamț cu ocazia celei de-a doua ediții #priNeamt – un eveniment organizat de Eventur, în parteneriat cu Primaria Piatra NeamtConsiliul Judetean NeamtCosmotePetromAutoBoca | Rent-a-carRexonaCentral Plaza HotelPerla Invest și cu sprijinul Hanul AncuteiTequila Bowling ClubXdatasoft și Maia Outdoor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu