Launch Print_digitalPRbeta, The Agency e încă un pas făcut de bloggeri spre nivelul următor. Am auzit multă lume care zicea că e pasul normal, că nu e nicio surpriză. Sigur, nu e o surpriză, dar trebuie să ai curaj uneori pentru a face nişte paşi în zona asta de antreprenoriat, chiar dacă par mici şi previzibili.

Cristina şi Oltea lucrau de mult timp împreună ca „echipă freelance”, au organizat o mulţime de evenimente, au făcut şi muncă de agenţie. Le ieşea bine treaba asta, nu era nevoie să se lege la cap.

Dar au vrut să evolueze, să-şi forţeze iarăşi limitele, cum am observat că tot fac de câţiva ani încoace. De-acum provocarea pentru ele e să ajungă să se impună pe piaţa din Vestul ţării şi să conteze la nivel naţional. Să nu mai plece clienţii din Timişoara în căutarea unei agenţii „de la Bucureşti”, să lucreze acolo, pentru că acum au o opţiune reală, cu oameni care în permanenţă sunt conectaţi la ce se întâmplă în Capitală.

Foarte interesantă implicarea lui Ştefan Szakal în calitate de Business Advisor şi investitor, o să le prindă foarte bine sfaturile unui om cu experienţă mare.

Sunt cu ochii pe voi, fetelor! Şi trebuie să admit că am aşteptări foarte mari 🙂

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu