in Web

tendinte-publishing-online-2014-2015

Din păcate, publishingul online din România nu trece printr-o perioadă foarte bună. Grupurile mari trăiesc din senzaţional, contentul de calitate e independent şi trăieşte cum poate. Partea bună e că avem o mulţime de iniţiative ale unor jurnalişti freelanceri sau a unor oameni foarte ambiţioşi.

În contextul ăsta, Costin şi Alex au lansat astăzi un ebook gratuit cu Tendinţe în publishing online pentru 2014-2015. Materialul conţine interviuri cu nişte oameni importanţi din zona de publishing şi o mână de bloggeri, printre care şi eu.

E foarte interesant cum toată lumea vorbeşte despre quality content, dar vedem aşa de puţin, mai ales de la publisherii mari. Şi, cea mai tare chestie pe care am observat-o, cele două persoane care au dat ca exemplu un proiect românesc se refereau la acelaşi site – treizecizero.ro. E încă o confirmare că Adrian Ţoca şi compania fac o treabă extrem de bună. Acum rămâne să replicăm cumva succesul lor şi pe alte domenii. Doar că mai au un pas, care e destul de important, cel cu monetizarea. Dar e de departe cel mai bun produs de publishing online din România.

Între timp, descărcaţi ebookul, e un material consistent pe care merită să-l studiaţi cu atenţie.

[button text=”Download” url=”http://bit.ly/PublishingOnline” color=”00000″ bg=”F2DD55″ size=”large” icon=”icon-download-alt” target=”_blank”]

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu