in Casual stuff

Superscrierea Cititorilor, ediţia a 2-a

superscrierea_cititorilor

Anul trecut, prima ediţie „Superscrierea Cititorilor” m-a ajutat să descopăr nişte texte extrem de bune. Iată că a venit din nou momentul ăla din an în care puteţi să-i răsplătiţi pe autorii voştri preferaţi. Fie că scriu pe un blog sau la revistă, fie că sunt mari sau mici, Superscrierea Cititorilor exact asta face, premiază non-ficţiuni pe care publicul le consideră valoroase.

Chiar poţi schimba lumea prin ceea ce citeşti, fie că vorbim de lumea ta sau a celui pe care îl propui în concurs. Dacă ai citit un text extrem de interesant sau emoţionant sau pur şi simplu mişto, înscrie-l aici. Alţi cititori îl vor vota, iar primele 10 articole după numărul de voturi vor fi jurizate de un Juriu al Cititorilor, juriu din care mă bucur să fac parte şi în acest an.

Găsiţi aici regulamentul, după cum vedeţi sunt premii consistente şi pentru cititorul care propune Superscrierea câştigătoare. Până pe 8 iunie aveţi timp să propuneţi. Eu n-am voie să propun articole, dar dacă stau să caut texte bune sigur aş găsi câteva cu adevărat excepţionale scrise din octombrie 2013 până acum. Dacă n-aveţi niciun articol în minte, intraţi să vedeţi ce s-a propus până acum şi votaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu