in Casual stuff

Apropo de toate discuţiile astea cu valul de clipuri fake care cheamă publicul larg la investiţii sub care sunt acunse diferite ţepe, voiam să dau un mic reminder.

Sigur că un ghid de genul ăsta este util pentru o anumită categorie de public, dar cei mai mulţi oameni au nevoie de exemple concrete, de explicaţii, de o mică muncă de lămurire.

Responsabilitatea pentru modul în care acţionează familia voastră este la voi. Dacă citiţi articolul ăsta înseamnă că ştiţi ce-i ăla un blog, aşa că vă daţi pe internet de suficientă vreme încât să fi aflat şi ce-i cu fake newsul, şi cu clipurile deep fake.

Probabil că nu e la fel cu toată lumea de la voi din familie. Aşa că e de datoria voastră să le arătaţi. Cum arată un deep fake (un search pe hashtagul de pe TikTok sau pe Youtube), cum poţi genera cu inteligenţa artificială imagini şi texte, ce face ChatGPT, cum se imită voci şi aşa mai departe.

Poate că nu vor înţelege 100% cum funcţionează lucrurile, dar vor avea în minte informaţia că totul se poate truca în ziua de azi.

Am făcut chestia asta cu oamenii din familie şi încerc să îi ţin mereu cât se poate de informaţi. Să aibă nişte minime noţiuni despre lumea în care trăim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu