Dacă urmăriţi blogul ăsta, ştiţi că de vreo 3 ani şi jumătate există rubrica săptămânală Sunday’s Media Recap. Încerc să notez acolo cele mai importante ştiri din zona de media/IT/comunicare/online. Am peste 20 de surse din care sintetizez informaţia, siteuri sau bloguri mari, care tratează de obicei subiectele mari. Rar se întâmplă să-mi scape ceva, iar dacă descopăr pe parcurs vreo ştire pe care n-am inclus-o în recapitulare, o adaug la săptămâna respectivă.

Ideea e  ca la final de an să am o arhivă cât mai completă, pe baza căreia public ebookul anual Media Recap. Acolo se face o selecţie la sânge a evenimentelor, în funcţie de ce impact au avut anumite momente asupra pieţei, iar dacă ceva n-a ajuns în ebook înseamnă că pur şi simplu nu e îndeajuns de important.

Pentru că sunt într-o continuă expansiune cu sursele de informare, v-aş ruga să-mi spuneţi ce siteuri sau bloguri urmăriţi (din RO şi nu numai) ca să fiţi la zi. Vorbim de subiecte de media, oameni care scriu ştiri şi nu neapărat opinii. Eu sper că în momentul ăsta urmăresc tot ce-i mai important, dar nu strică o revizuire a listei.

shutterstock_199508234

online media monitoring via shutterstock