in Filme

Ce mi-a plăcut la Usturoi

afis_usturoi

Am fost în seara asta la premiera bucureşteană a filmului Usturoi, jos pălăria în faţa Revistei BIZ pentru că au pus umărul la organizarea evenimentului.

O să fac abstracţie de condiţiile pe care le-au avut, de bugete, de faptul că s-a jucat parţial cu oameni neprofesionişti şi o să compar direct cu ce e acum în cinematografe: Usturoi este mult peste unele filme de Hollywood. Mult peste.

În primul rând are o coloană sonoră absolut bestială. În al doilea rând este un proiect care spune o poveste despre ambiţie şi pasiune. A celor care au tras unii de alţii ca să facă un film.

Pe urmă ar mai fi naturaleţea incredibilă pe care o au majoritatea personajelor. Şi povestea extrem de frumoasă. Şi în multe momente o imagine impecabilă. Şi glumele (câteva, nu multe) cu şi despre bloggeri care nu ştiu dacă vor fi înţelese de publicul larg dar care au fost gustate de sală în seara asta.

Am plecat zâmbind de la Sun Plaza, după ce s-a terminat l-aş mai fi văzut o dată.

Gropare, fă bine şi du-ţi filmul în cinematografe, pentru că merită. Şi blogosfera sigur te va ajuta să aduci lumea în săli. Eu ştiu că oricum vreau să-l mai văd şi mi-ar fi plăcut să plătesc bilet şi în seara asta.

Poze aicişea.

PS: Vrem OSTul!

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu