baschet3_3

Prin liceu cea mai tare chestie pe care o puteam face era să jucăm baschet la coşurile din curte. Fotbalul era pe-atunci prea mainstream, cred. Asta, sau n-aveam loc de băieţii mai mari, nu ştiu exact. Prin clasa a 11-a am cam renunţat la aruncările de 3 puncte şi ne-am întors la gol şi offside, dar am rămas fan.

Weekendul ăsta are loc la Bucureşti Campionatul European de Baschet 3×3, ocazie cu care s-a amenajat foarte mişto esplanada aia de la Piaţa Universităţii. Nu-i o idee rea până la urmă, se fac tot felul de evenimente acolo, ne lipsea aşa ceva.

În competiţie sunt implicate 32 de echipe, 16 în proba feminină, 16 în proba masculină. Echipele României sunt în Grupele C, la masculin alături de Slovenia, Azerbaijan şi Italia, la feminin alături de Elvetia, Ucraina şi Irlanda. Habar n-am ce înseamnă asta, ce şanse avem, dar tind să cred că vor fi ceva meciuri spectaculoase. Meciurile din grupe au loc vineri şi sâmbătă între 17:00 şi 22:00, finalele încep duminică seara de la 18:30. Intrarea e liberă 🙂

Detalii extra găsiţi pe site şi pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu