nopti

Majoratele au adus şi primele nopţi cu adevărat memorabile la noi în liceu. Or mai fi fost şi altele înainte, dar nimic nu se putea compara cu un majorat. Pentru toţi puştii de vârsta mea momentul ăla însemna două lucruri: că e legal să bei alcool şi că poţi să-ţi iei carnetul. După cum s-a văzut ulterior, eu m-am axat pe partea a doua :))

Dar ţin minte că un majorat a fost cu adevărat demn de poveşti. Cred că era prima oară când toată gaşca putea să bea alcool, aşa că ne-am dus într-un bar şi am început să comandăm vodkă şi whiskey. Chelnerul s-a uitat la noi, ne-a cerut buletinele, şi pentru că erau cu noi şi nişte băieţi mai mici, a adus Cola pentru toată lumea :)) Până la urmă am scăpat de minori şi ne-am mutat în alt bar, unde aveam impresia că o să bem până dimineaţă. Ne-am cherchelit imediat, aşa că la ora 9 eram în faţa liceului şi cântam melodia lui Dan Spătaru – “Drumurile”. I-am dedicat-o directoarei care avea la vremea aia casa în curtea Şcolii Centrale şi am plecat mai departe spre Piaţa Romană. 

Acolo am dat de nişte grafferi care îşi făceau veacul pe la staţia de metrou şi care aveau ceva cu noi. Nu mai ştiu exact ce, dar eram atât de veseli – şi noi, şi ei, încât după 5 minute deveniserăm cei mai buni prieteni. Atât de buni că ne-au invitat să continuăm petrecerea cu ei. “Noaptea” noastră ce se dorea a fi de pomină s-a încheiat pe la 22:30, iar unul dintre prietenii mei a nimerit fix la aniversarea mamei lui.

Doamna l-a privit cu atenţie, a văzut că e uşor ameţit, şi a declarat dezamăgită:
“- Ai ajuns un golan!”
Moment în care amicul a răspuns şugubăţ:
“- Eram deja!” Şi a încheiat cu un “hâc!” demn de Cetăţeanul Turmentat 🙂

—-

Stalinskaya România a pornit în căutarea nopţilor memorabile de distracţie. Dacă îmi scrieţi un comentariu în care să povestiţi cea mai memorabilă noaptea pe care aţi trăit-o, puteţi să câştigaţi un pachet cu cele 3 sortimente de vodkă de mai jos: Blue, Silver şi Red. Sunt suficiente câteva propoziţii. Despre vodka Stalinskaya şi diferenţele dintre sortimente v-am mai povestit aici, când am fost în vizită la fabrica lor.

Cele mai bune 3 poveşti vor primi câte un astfel de pachet şi se vor alege cu povestea publicată pe pagina de Facebook a Stalinskaya.

Înscrierile se închid miercuri, 21 ianuarie, la orele 20:00.

—–

UPDATE: Câştigătorii sunt Edward, pinkISH şi Bogdan. Felicitări!

3 sticle