Una din chestiile pe care nu le voi înțelege niciodată e asta cu oamenii deprimați că se întorc în țară după vreo călătorie printr-o țară civilizată. De parcă până atunci ai fi trăit un vis frumos și te întorci la vreun coșmar.

Nu e niciun coșmar, pur și simplu compari experiența de turist cu una de localnic, ceea ce e extrem de greșit. Dacă lucrurile sunt atât de rele, nu te obligă nimeni să rămâi într-un loc nașpa, poți pleca oricând, astfel încât să nu te mai deprimi când ajungi acasă.

Sau poți să realizezi că toate orașele au clădiri frumoase prin centru și baruri, și femei cu picioare lungi, și e relativ curățenie. Exceptând cazul în care vizitezi Copșa Mică. Dar nu ai de ce să vizitezi Copșa Mică.

1 comentariu. Leave new

  • Sa ai rezidenta intr-o tara straina si sa te intorci la nevoie in Romania poate sa fie dezolant, nu neaparat deprimant.
    Cred ca e mai degraba o frustrare atunci cand compari soselele pe care circuli zi de zi cu cele pe care circuli in scurta perioada in Romania, zambetul tuturor din tara straina cu acreala de care ai parte la orice ghiseu si lista poate continua.
    Cand te intorci dintr-o calatorie sau concediu cred ca mai degraba esti deprimat ca reincepi munca.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu