in Teatru

Recomandare de weekend: B-FIT

În Bucureşti are loc zilele astea B-FIT, festivalul internaţional de teatru de stradă. A început ieri şi ţine până duminică, timp în care veţi avea ocazia să vedeţi o mulţime de spectacole de stradă. Toate se întâmplă în centru, pe la Ateneu, în Centrul Vechi şi în Piaţa Universităţii, în sfârşit avem unde să facem spectacole de stradă într-o piaţă aerisită, cum se face la Sibiu 🙂

Mai multe detalii privind programul aici.

Vedetele festivalului sunt fara indoiala impresionantele productii Waterlitz, Felliniana, Malaya si Meraviglia – spectacole ce vor transforma Piata George Enescu si Piata Universitatii in peisaje feerice, inundate de culoare, lumini si viziuni artistice inedite.

De asemenea, spectacolele mobile in cadrul carora actorii se plimbă pe strazi si interactionează cu multimea sunt must-see, iar strazile Centrului istoric vor fi pline de zambete colorate cand publicul le va intalni pe uimitorarele Creaturi Flamingo, pe amuzantii Clovni Nebuni, pe membrii Familiei Oglinda sau pe frumoasele dansatoare de la trupa Carnavalului Santa Cruz.

bfit_festival

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu