in Casual stuff

De când mă ştiu sectorul 6 n-a avut niciun primar mai răsărit. Pe Ion Dinuţă nu mi-l amintesc, şi nici internetul nu prea îl ştie, dar se pare că era hoţul cel mai mare. A urmat Darabonţ, ales pentru că PSD şi au mai fost două mandate ale lui Poteraş, ales pentru că Băsescu. Poteraş e condamnat la puşcărie, pentru unul din zecile de terenuri retrocedate ilegal. În 8 ani a reuşit să facă nişte locuri de parcare, nişte spaţii verzi şi nişte milioane de euro pentru el şi tovarăşii lui. Însă apogeul inutilităţii a fost atins de Rareş Mănescu, primarul care nici n-a dat pe la primărie. Îmi imaginez că scaunul lui de la birou încă are ţipla pe el.

Eh, toţi oamenii ăştia au fost aleşi de locuitorii sectorului 6. Care acum par să se fi trezit să-l dea jos pe Mănescu, la „doar” 3 ani după ce l-au ales.

Problema e că nici dacă le iese n-au rezolvat nimic, sectorul ăla a fost mereu o miză prea mică. Iar oamenii care îl locuiesc au votat atât de tâmpit de-a lungul timpului încât nimănui nu i-a păsat să se intereseze de zona aia.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu