shutterstock_302859155_small

Sper că nu sunt singurul om de pe lumea asta care să aibă o problemă cu cărucioarele murdare din hypermarketuri (altfel ar însemna că m-am transformat într-un bătrânel nemulţumit şi nu ne dorim asta).

Am observat problema la majoritatea magazinelor mari din Bucureşti, cărucioarele sunt absolut mizerabile după câţiva ani de folosire şi nimănui nu pare să-i pese. Sunt, până la urmă, nişte fiare care uneori stau în ploaie şi ger, peste care se varsă tot felul de alimente etc. Dar cât de greu e să le vopseşti o dată pe an? Nu zic să le înlocuieşti, dar măcar să le vopseşti.

La Cora Militari cu greu găseşti un cărucior care să nu arate de parcă ar fi fost folosit încă de la Revoluţia Franceză, la Carrefour situaţia e cam la fel, iar la Metro abia le-au schimbat, după ani la rând în care le-au folosit pe aceleaşi. Nu mai pun la socoteală că se strică roţile alea şi ajungi să faci lupte greco-romane cu căruciorul prin magazin. Măcar partea aia a fost pe jumătate rezolvată, că s-au schimbat unele roţi cu variante mai noi, dar chiar şi alea au început să se deterioreze.

Habar n-am care e costul unui cărucior, dar presupun că magazinele astea îşi permit să le schimbe măcar o dată la 2 ani.

Coşurile alea de mână sunt mizerabile, cărucioarele sunt murdare sau cu metalul oxidat, iar noi ar trebui să transportăm mâncare în ele?

Lidl şi Kaufland mi se pare că stau mai bine, la Lidl sunt încă noi, iar la Kaufland mi se pare că sunt schimbate mai des, semn că unii retaileri chiar îşi permit chestia asta.

Foto: Grocery cart via shutterstock

6 comentarii. Leave new

 • Pe mine ma enerveaza mai mult ca nu merg in plm drept si stai toata ziua sa corectezi traiectorii. Is dobitoci, ca daca nu merge caruciorul cum trebuie iau ce e musai si ma car repede, nu mai pierd vremea si banii.

  Răspunde
 • Eu mă uit mereu la roţi, la Cora sunt unele care au fost schimbate în ultimii 2 ani şi arată diferit, aşa că le recunoşti uşor.

  Răspunde
 • Mie la Cora Militari mi se par cele mai jalnice carucioare, trebuie sa fac tot felul de scheme sa pot sa il tin drept. Nu stiu unde or fi alea mai noi de care zici tu, ca eu nu am nimerit vreunul 🙂
  Intr-adevar la Lidl si Kaufland sunt cele mai ok.

  Răspunde
  • Sunt mereu în parcarea subterană. Cele cu acel lacăt portocaliu care le leagă între ele. Şi mai sunt şi din cele vechi cărora li s-au schimbat roţile, sunt unele cu câte 4 şanţuri.

 • La Kaufland i-am vazut cum spalau sub presiune carucioarele duminica pe la 10 seara. La fel si trotuarul. Carrefour Mega Mall de abia s-a deschis si carucioarele de mana sunt deja scarboase, au numai negreala pe fund. Ce mai fac cateodata ca sa scap este sa iau oferte si sa le pun in cos pentru protectie 🙂

  Răspunde
 • Buna tuturor,
  daa vedeti acest mesaj va invit sa facem o petitie pentru a obliga toate lanturile de magazine sa nu mai lase copii in cosurile de cumparaturi doar de dragul de a vinde.Cosurile murdare sunt pline de bacterii,ecoli,klebsiela si orice alte mizerii apar de la pantofii copiilor suiti in carut uneori direct de la WC-ul magazinului .As dori sa facem ceva pentru sanatatea noastra

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu