in Casual stuff

europafm_studio

Am mai spus că EuropaFM mi se pare într-o evoluţie extrem de frumoasă în ultimul an. Pe lângă matinal au reuşit să se impună pe mai multe intervale orare, pur şi simplu n-ai cum să nu cauţi postul dacă ai un radio prin preajmă la ora la care începe emisiunea lui Moise Guran, sau când intră în direct Petreanu şi CTP, sau chiar când e emisiunea Andreei Esca în weekend. Săptămâna trecută am prins în maşină 2 ediţii din „România în direct” şi de fiecare dată mi-a părut rău când am ajuns la destinaţie. Ba chiar trebuia să vorbesc la telefon cu cineva şi i-am promis că-l sun înapoi după ce se termină emisiunea.

Nu doar că zicea Moise Guran chestii interesante, dar de obicei simţi destul de bine pulsul ţării, sună oameni de toate felurile, care au totuşi un anumit grad de cultură. Şi cu toate astea unii sunt cu PNL-ul, alţii sunt sătui de toate partidele, alţii vor să dea reset, alţii vor să plece din ţară. Foarte interesant să-i asculţi şi să observi cum sunt moderaţi de nişte jurnalişti adevăraţi.

Eh, şi am postat asta pe Facebook, Cristina Bazavan a văzut şi s-a gândit să le facă o surpriză lui Vlad Petreanu şi George Zafiu, aşa că ne-a chemat pe mine şi pe Cismaru la matinal. Foarte tare experienţa de live, chiar dacă nu m-am mai trezit la 7:30 de când eram mic :)) Nici nu vreau să mă gândesc cum se trezesc oamenii ăştia la 5 jumate zi de zi. Ei spun că te obişnuieşti. Ok, poate că aş fi funcţional, dar cum să mai fiu şi amuzant la ora aia?

Foarte mişto atmosfera, m-am simţit ca în clipurile alea de la radiourile americane, cu o mulţime de oameni în studio care se super distrează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu