Atunci când Alex Filip şi Dragoş Asaftei au lansat proiectul Travelers of Bucharest, am fost puţin mirat de asociere. Ştiam că nu sunt în aceleaşi cercuri de prieteni, nu au aceleaşi interese, iar programul fiecăruia era oricum suficient de aglomerat. La vremea aia m-am gândit că singurul lucru pe care îl au în comun băieţii ăştia e bunul simţ. Acum aş mai adăuga şi puterea de muncă pe lista asemănărilor, ştiu că amândoi sunt extrem de serioşi în ceea ce fac.

Timpul a trecut, iar din întâmplarea acelui proiect foto s-a născut o aplicaţie de mobil. Care se numeşte Bucharest City App şi care tocmai s-a lansat atât pentru iOs cât şi pentru Android. Conţine o mulţime de recomandări de going out şi e bună atât pentru români cât şi pentru străinii care ne vizitează oraşul. Sper doar să găsească rapid finanţare şi nişte metode de monetizare, ştiu cât de greu e să actualizezi conţinutul pentru aşa ceva. E nevoie de o echipă dedicată care să muncească mult.

Sper ca astfel de colaborări să se întâmple mai des pentru că sunt o mulţime de idei care aşteaptă să fie puse în aplicare şi care au nevoie doar ca oamenii potriviţi să se întâlnească.

Bucharest City App - Vizual 1000x700

1 comentariu. Leave new

  • Alex, îți mulțumim pentru mesaj! 🙂

    Colaborare întâmplătoare, așa cum spui tu, dar cu o evoluție care ne bucură tare, tare mult.
    Ne punem toate eforturile acum în mărirea echipei tocmai pentru actualizarea permanentă, și la volum mare – dar atent selectat, a conținutului.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu