in Casual stuff

Dosarele X ne arată cât de mult ne-am schimbat

La începutul anilor ’90 serialul ăsta a rupt pentru că arăta extratereştri şi vorbea despre adevăr într-o lume în care toată informaţia venea din ziare şi de la TV. Erau o mulţime de teorii ale conspiraţiei care circulau prin reviste şi ziare fără ca oamenii să aibă mijloacele de a verifica acele informaţii.

Astfel că serialul ăsta vedea şi planta nişte seminţe de îndoială în creierul oamenilor. Dar dacă e pe bune? Doar nu s-a inventat totul… Trebuie să fie un sâmbure de adevăr.

Acum m-am uitat aproape ca la un desen animat la primele episoade. Fără să dau spoilere, la un moment dat e ucis un extraterestru şi primul meu gând a fost: amice, suntem în 2016, am văzut The Red Wedding, hai să scurtăm episodul ăsta!

Mă uit pentru că ştiu că sunt doar 6 episoade, dar dacă au de gând să mai facă un sezon full m-au pierdut. Şi cred că publicul american e în asentimentul meu: după ce au rupt ratingurile pentru primul episod (16 milioane de telespectatori), s-au întors la mediocritatea sezoanelor 7-8-9 (cu vreo 8-9 milioane de telespectatori). Şi nu că n-ar fi bine scris, doar că nu mai suntem noi naivii ăia de acum 10-15 ani.

2 comentarii. Leave new

  • Salt! E pur şi simplu prost scris, prost jucat, prost everything. Aşa că, it’s not you, it’s the show 🙁

    Răspunde
    • Ce-i drept, David Duchovny zici că le-a făcut o mare favoare să revină, joacă cu mega sictir. Însă eu mă refeream mai degrabă la fazele din primul episod. Când a apărut nava aia construită după model extraterestru deja mă uitam la ceas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu