creveti_mcdonalds

Din categoria „am testat ca să nu mai testaţi voi„, avem nişte produse noi de la McDonald’s pe care le-am încercat în weekend. Noile sandvişuri sunt Breezer Chicken şi Sunny Beef, iar eu l-am încercat pe primul, cel cu bucata din piept de pui. Sosul este unul ciudat, cred că se vrea a fi grecesc, cu nişte oţet şi alte condimente. Carnea e un piept de pui cinstit, nimic de reproşat. Mai mergeau nişte legume. Totul e într-o lipie pufoasă, mai degrabă grecească.

Dacă tot eram la ora de experimente, am zis să iau şi o porţie de creveţi, chiar dacă mi s-au părut cam scumpi. M-am gândit că merg de poftă. Ce nu mi-am imaginat a fost că vor fi fix 4 creveţi, cum e şi în poza cu titlu de prezentare. Deci 2 lei crevetele, plus 50 de bani sosul cocktail care vine la pachet. Creveţii nu sunt nici buni, nici răi, sunt prăjiţi şi atâta tot. Pentru un fast-food mi s-au părut scumpi. N-o să calculez acum câte kilograme de cartofi luam de 8,5 lei, dar ştiu sigur că luam aproape 2 meniuri combo din care te saturi fără probleme (2 hamburgeri şi 2 porţii mici de cartofi sau orice alte combinaţii cu mâncare multă).

Sandvişul este vreo 11 lei, porţia de creveţi este 8,5 lei, aşa cum am spus mai sus, iar pentru ca acest ospăţ să fie definitivat am luat şi o Cola mică. 23 de lei pentru o semi-masă din care m-am semi-săturat. Norocul meu a fost că am văzut-o ca pe o investiţie pentru contentul de pe blog, aşa că nu mi-a părut rău. Dacă vreţi să testaţi, sandvişurile şi creveţii sunt în ofertă până la începutul lui septembrie.

PS: Da, încă suspin după Bacon Clubhouse.

1 comentariu. Leave new

  • Nu am mai mâncat la Mc de vreo 2 ani, până ieri când nu prea am avut opțiuni plecând de la Therme. Flamanad rău, am degustat un sunny beef si trebuie sa recunosc ca a fost bun, Dar chiar bun. În ultimii 5 ani nu am mâncat ceva să îmi placă la Mc așa că surpriza este imensă !!! Mc.. ne mai vedem peste minim 12 luni (sper) si vreau ca sunny beef să fie acolo… Ai înțeles???

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu