in Casual stuff

Veranda Mall se deschide pe 27 octombrie

veranda_mall_01

Cunoscut drept „mall-ul în care o să parcăm când vrem să mergem la Piaţa Obor” sau „ia uite, se mai deschide un mall, ăştia nu ştiu că e Mega Mall la 2 paşi?”, Veranda Mall va fi inaugurat pe 27 octombrie, iar lucrările sunt în toi. Am trecut ieri pe-acolo şi am făcut câteva poze, voiam să-mi dau seama exact unde va fi noul restaurant McDonald’s.

Veranda Mall este practic un centru comercial construit în jurul magazinului Carrefour (da, încă unul), la care se va adăuga un etaj de shopping. În total 100 de magazine, 1200 de locuri de parcare şi ceva food court. Restaurantele deja afişate sunt McDonald’s şi KFC. Ce-am aflat eu #pesurse e că McDonald’s va fi cu drive-thru, aşa că am pornit în recunoaştere ca să-mi dau seama unde va fi. Doar că n-am recunoscut nimic. Efectiv nu-mi dau seama unde ar putea să se facă comenzile. Lipseşte „căsuţa” clasică a restaurantelor McDonald’s, prin urmare probabil că va fi ceva nou.

*Am aflat între timp că nu va fi McDrive, ci o fereastră de comenzi în afara mall-ului, la care se vor putea face comenzi pe jos. În principiu va fi non-stop, dar depinde de trafic.

Dintre brandurile afişate pe faţadă sau anunţate deja pe pagina de Facebook a mall-ului: Sephora, C&A, Tati, Starbucks, Altex, H&M, CCC, Deichmann, Piazza Italia, Pimkie, Oro Toro, Pizza Coloseum, Salad Box, K-Grill, Rustic, Toan’s, Spartan, Noddle Pack. Francezii de la Tati sunt la primul magazin din România.

Spaţiul verde pe care îl anunţă dezvoltatorii este de 15.000 de metri pătraţi. Iarna acolo va fi un patinoar şi un târg de sărbători, iar vara vor fi alte activităţi de sezon.

La cum văd eu lucrurile mall-ul ăsta va suferi puţin din cauză că n-are loc de cinematograf, dar chiar şi aşa va putea să colecteze clienţi atât de la Mega Mall, cât şi de la Promenada sau Băneasa. Un alt punct slab va fi lipsa magazinelor Inditex. Mai exact, din Veranda Mall vor lipsi Zara, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti şi Pull & Bear.

Nu-mi dau seama exact dacă magazinul Altex din Bucur Obor va mai rămâne deschis în condiţiile astea, mai ales că McDonald’s a ales să se mute de tot în Veranda şi să închidă restaurantul ce avea o vechime de 21 ani.

La cum arată lucrurile nu cred că data asta de 27 octombrie e fezabilă, ar însemna să termine totul 2 săptămâni şi jumătate, dar eu le doresc succes, sper să nu fie un alt caz Mega Mall sau Park Lake.

veranda_mall_02

3 comentarii. Leave new

 • Am vazut anunt la Bucur Obor, ca se va muta Mc-ul din 27 octombrie, dar nu stiu daca o sa inchida magazinul din cadrul Bucur Obor. Logic, asa ar fi, sa nu canibalizeze mall-ul, practic, zona are mult vad si Mc-ul de la Bucur Obor, este de mult deschis… Sa vedem.
  Si eu care abia speram sa merg la cinema in noul mall de langa mine… dezamagire… 🙁

  Răspunde
 • Păi au pus deja bannere că închid magazinul din Bucur Obor. E anunţat şi în presă.

  Răspunde
 • Atunci, ei sa fie sanatosi. Probabil ca doua chirii, destul de mari, pentru o zona relativ mica = prea mult, chiar si pentru Mc.
  Curiozitatea mea este urmatoarea: ce s-o deschide acolo, in locul lui? Burger King?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu