Iată că lucrurile bune se întâmplă oamenilor care se străduiesc suficient de mult! După aproape 1 an şi jumătate în care am muncit din greu, sunt foarte aproape să desfiinţez sertarul cu pungi!

Se spune că o casă nu devine un cămin decât după ce îţi faci un sertar cu pungi, aşa că imediat ce m-am mutat am început să lucrez la asta. Cred că vreo jumătate de an mi-a luat să umplu un sertar de dimensiuni considerabile, timp în care adunam pungi de pe unde se putea. Abia în momentul în care n-am mai avut loc pentru ele, şi am început să mă gândesc serios la un al 2-lea sertar cu pungi, mi-am dat seama că trebuie să schimb ceva în viaţa mea. 

Aşa că am urmat această dietă de pungi în 2 paşi simplu, iar rezultatele sunt miraculoase.

  1. Am devenit duşmanul declarat al doamnelor de la Mega Image-ul din colţ. Am rezistat tentaţiei de fiecare dată şi am zis un “Nu!” hotărât de fiecare dată când primeam întrebarea “Doriţi punguţă?”. Chiar dacă asta a însemnat să fac de multe ori echilibristică sau să-mi îndes cutii de Cola prin buzunare.
  2. Am mers aproape de fiecare dată la Lidl/Carrefour/Kaufland cu pungă mare de cumpărături. Iar în rarele situaţii în care mi-am uitat punga, m-am încăpăţânat să nu cumpăr unele de la magazin şi am pus produsele în portbagaj sau pe bancheta din spate.

N-o să vă mint că a fost uşor. Câteva zeci de pungi (poate 100) nu dispar aşa uşor. Dar dacă îţi doreşti asta din tot sufletul, dacă munceşti ca să produci schimbarea, la un moment dat vei reuşi!

Pentru a afla alţi 100 de paşi simpli prin care poţi să scapi de sertarul cu pungi poţi descărca e-book-ul “Scapă de griji, scapă de sertarul cu pungi!” la preţul promoţional de 99,99 lei. Sună acum!