Ştiu că vă întrebaţi cum mă mai descurc în tentativa mea de a trece de la tastatură la joystick. Primesc zeci de scrisori care îmi pun întrebarea asta, mă abordează lumea pe stradă, telefoane, SMS-uri, ca să nu mai zic că am pagerul plin. E foarte solicitant.

Nu vreau să mă laud, dar mă descurc destul de bine. În gaşca de prieteni sunt campion absolut. Ceea ce ar putea fi ceva remarcabil dacă prietenii mei n-ar fi nişte workaholici care se joacă din an în paşti. Abia săptămâna trecută am avut ocazia să-mi testez puterile într-un cadru organizat. Am fost la Park Lake la ceva competiţie de FIFA 17 organizată de Toma. Şi n-a fost rău deloc. 2 victorii, 1 egal, 1 înfrângere venită dintr-o eroare de cascadorii râsului. Practic, am fost semifinalist. Sau aş fi fost, dacă nu era sistem de campionat. Mă rog.

Petrecerea continuă weekendul ăsta, la #BLP14 care are loc la Comic Con. Nu ştiu dacă realizează cineva, dar chestia asta a început în 2012 cu “ce-ar fi să ne strângem mai mulţi şi să ne jucăm în reţea?”. Practic, de pe vremea în care era la modă să fii blogger. În 2-3 ani nici n-o să mai ştie lumea exact de la ce vine BLP. B…eer Lan Party?

Eu am tras chiulul de la ultimele ediţii, la cea mai recentă am fost puţin reţinut prin Liverpool, dar de data asta nu mai ratez :) Ne vedem la Romexpo între 5 şi 7 mai!