Am primit acum ceva timp nişte condimente de la IKEA. #pişcot, cum s-ar zice. Erau într-o plăsuţă cu diverse alte chestii. La momentul ăla nu prea le-am băgat în seamă, le-am pus în dulapul cu condimente din bucătărie şi aia a fost.
Dar exact ca în poveştile cu fata mişto din generală pe care ajungi s-o placi la nebunie în liceu, am descoperit condimentele astea într-o seară plictisitoare de iarnă şi le-am aruncat peste nişte piept de pui. Curcubeu pe cerul gurii.
Efectiv nu te mai saturi, ajungi să mănânci fără oprire pui.
Puiul din imagine e tratat cu ulei de măsline din abundenţă + un mix home made de condimente (care conţine de toate, de la busuioc, rozmarin, boia, chimen etc.) + acest spice mix IKEA. Teoretic un plic ar trebui să fie pentru o porţie de mâncare, dar să fim serioşi, cine pune atâtea condimente?
Două plicuri costă 4,5 lei, există şi în variantă cu mere, varză creaţă şi fenicul. Now you know.