Începând cu 25 septembrie cei de la Farmacia Tei (şi Bebe Tei) deschid un punct de lucru în Plaza România, după cel din Sun Plaza şi farmaciile din cartierul Tei. 

Pentru cei care nu ştiu despre ce e vorba, Farmacia Tei a explodat în ultimii 4-5 ani, devenind extrem de cunoscută în tot Bucureştiul pentru preţurile sensibil mai mici decât la alte farmacii. Oamenii vând în volume foarte mari cu costuri foarte mici de chirie (adică aveau până acum vreo 2 ani doar două puncte de lucru în zona Tei, în loc de reţea de farmacii în tot oraşul), ceea ce le permite să negocieze un preţ bun şi să vândă produsele cu un discount mare faţă de piaţă. Dacă n-aţi ajuns până acum acolo, le puteţi face o vizită sau puteţi comanda online. Merită mai ales când aveţi de luat medicamente mai scumpe sau în cazul în care aveţi liste mari cu medicamente pe care le luaţi lună de lună, puteţi economisi până la 2-300 de lei. 

N-a fost cazul să cumpăr aşa mult, dar am auzit poveşti, pentru că o altă caracteristică a acestei farmacii constă în cozile uriaşe. Practic, lumea se înghesuie de parcă s-ar da ceva gratis. Sunt mulţi bătrâni, dar sunt deopotrivă şi oameni tineri care merg acolo. Au şi o grămadă de medicamente care nu prea se găsesc prin alte părţi, o gamă largă de cosmetice, iar la Bebe Tei au cam toate consumabilele necesare la preţuri mai bune.

Singura problemă pe care o au în ultima vreme ţine de aglomeraţia mult prea mare, care duce la frustrări şi din partea clienţilor, dar şi a angajaţilor. Aşa că s-au încercat tot felul de soluţii, de la oprirea comenzilor online cu ridicare din farmacie, până la crearea unor puncte de ridicare prin diverse zone ale oraşului, cu o taxă ceva mai mică. Ştiu că unul din punctele astea e prin Cora Lujerului. 

Extinderea e singura soluţie, iar dacă se ajunge la câte o farmacie pe sector probabil că lucrurile se vor mai aşeza.