Vara trecută s-a închis terasa Sereno, cea mai mare sursă de distracţie şi de cetăţeni beţi din cartier. Într-un fel mi-a părut rău, pentru că noaptea staţiona destul de des câte o maşină de poliţie prin zonă, aşa că era animaţie şi suficient de sigură zona. De-atunci locul arată ca după război, a fost împrejmuit la un moment dat şi a rămas aşa multă vreme. Am sperat în adâncul sufletului că vom avea un Mega Image mare, care să-i ia locul micului Shop&Go din acelaşi complex. La un moment dat am auzit nişte zvonuri legate de Profi sau Penny, dar m-am gândit că speranţa moare ultima.

Mi-aş fi dorit mult un Mega Image pentru că în zonă nu există niciun non-stop, iar cele mai multe magazine se închid la 22:00. Măcar dacă l-ar fi ţinut până la miezul nopţii deschis. Ştiţi cum e, ţi se trezeşte pofta de bere în miez de noapte, sau, mai rău, pofta de dulciuri şi n-ai de unde să te aprovizionezi.

În plus, produsele de la Shop&Go sunt puţine, aşa că de multe ori cobori în outfitul de casă pentru ceva şi ajungi până la Kauflandul de peste bulevard, că pe zonă n-au mare lucru. Nu spun că mi s-a întâmplat, dar am mai văzut cazuri. La străini ciudaţi, desigur.

De câteva săptămâni se lucrează în spatele complexului (care e o semi-epavă în continuare), recent a apărut şi un panou care anunţă inevitabilul: se face Penny Market. În general, ora de închidere pentru magazinele Penny e 23:00, aşa că tot am câştigat o oră. 

La cum merg lucrările, abia prin septembrie va fi gata, poate chiar octombrie.