Pentru că a trecut ceva timp de când a fost eliberat condiţionat, Adrian Năstase a început să prindă glas şi îl atacă pe Radu Banciu pe blogul lui, făcându-l în toate felurile, practic, cu un tupeu pe care n-ar trebui să-l aibă nici urmaşii urmaşilor lui în vecii vecilor.

Ce îl deranjează pe fostul premier e că oameni ca Banciu îşi mai amintesc de el din când în când şi îl pisează amintindu-i că a fost condamnat de mai multe instanţe, că i s-au contopit mai multe pedepse din diverse dosare şi că trebuia să facă 4 ani şi jumătate din închisoare din care a executat cam o treime.

Iar problema reală e că Adrian Năstase şi alţii ca el încă mai au un loc bine privit în societatea românească. A trecut suficient timp, omul a reînceput să fie salutat politicos la magazin, probabil că unii nostalgici l-au şi solicitat de câteva ori pentru poze, a fost tratat cu ospitalitate peste tot pe unde a mers, aşa că trăieşte cu impresia că totul s-a uitat, s-a trecut cu vederea şi el şi-a plătit greşelile.

De-asta e nevoie să fie mai mulţi cei care le amintesc hoţilor că sunt nişte hoţi, pentru că altfel vor crede că are un singur nebun ceva cu ei în timp ce lumea îi iubeşte şi îi respectă. 

Genul ăsta de om ar trebui întrebat zilnic atunci când iese pe stradă: “Cum e în libertate, domne? Dar cum prejudiciul ăla din dosarul Bechtel cum merge treaba?”.

La fel şi cu mincinosul de Ponta, cu toţi pedeleii hoţomani, cu ăia de la PNL care au fost unşi de Tăriceanu cu toate alifiile şi aşa mai departe. E nevoie ca publicul să le arate ostilitate, altfel vor prinde iar tupeu.