in Filme

Ce seriale aşteptăm în luna decembrie

Nu numai că urmează 4 zile libere, dar în total vor fi 15 zile în care nu munciţi din următoarele 35. Şi asta dacă sunteţi ghinionişti sau bugetari. Prin agenţiile de publicitate se opreşte activitatea înainte de Crăciun şi pornesc lucrurile abia după 5 ianuarie, aşa că o să avem atât de mult timp liber încât n-o să mai ştim ce să facem cu el. 

Noroc că avem câteva seriale care apar în perioada asta, numai bune pentru binging. 

The Crown – Sezonul 2 (Netflix)- Ăsta e cap de listă, apare pe 8 decembrie pe Netflix şi abia îl aştept. Mi-a plăcut extrem de mult primul sezon, Claire Foy este o regină excelentă. Trailer.

Peaky Blinders – Sezonul 4 (Netflix)- În US se vorbeşte despre 21 decembrie pentru Peaky Blinders, sper să apară şi la noi înainte de Crăciun. Trailer.

Gunpowder – Miniserie – Produs de Jon Snow himself (ce, aşa îl cheamă, nu?), acţiunea se petrece în Anglia secolului XVII şi pare să fie un GoT fără dragoni şi white walkerşi dar cu Arwen din Lord of the Rings. Practic, nişte chestii de la care a pornit George RR Martin când s-a apucat să scrie. E creat pentru BBC, dar va fi difuzat de HBO (sperăm că şi în România) pe 18 decembrie. Trailer.

The Grand Tour – Sezonul 2 (Amazon)- Pentru cei care sunt fani Top Gear şi care au şi abonament la Amazon. Practic, cei 5 oameni din România.

The Knightfall – Sezonul 1 (HBO GO) – Un serial tradus foarte sugestiv „Templierii”, care urmăreşte povestea Cavalerilor templieri (wow! so much information!). Interesant e că seria e produsă de A+E pentru History TV, dar cumva e anunţată pe HBO GO. Oare s-au deşteptat televiziunile din SUA şi au început să facă parteneriate pentru a oferi variante de consum online pentru conţinut care altfel ar fi piratat? Trailer.

The Cable Girls – Sezonul 2 (Netflix)- Alt film străin de pe Netflix, am încercat să mă uit la un episod înainte să învăţ spaniolă din Narcos, nu m-a prins. Acum vreau să-i mai dau o şansă pentru că am auzit de la mai mulţi oameni că ar fi bun. Trailere: sezonul 1, sezonul 2.

Umbre – Sezonul 2 (HBO GO)- Au trecut deja 3 episoade din serialul cu Relu, dar mai avem încă pe-atât în decembrie. Season finale pe 17 decembrie, tare păcat că sunt doar 6 părţi în acest sezon.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu