Americanii au dat un comunicat echivalent cu ridicarea unui dos de palmă ce e gata să pornească spre obrazul României paralele în care trăiesc Dragnea şi Tăriceanu.

De aproape 24 de ore toată lumea se străduieşte să explice mai bine cât de periculos e jocul ăsta pe sârmă al penalilor de la putere. CTP opinează vreo 20+ de minute, editorialele curg, lumea se agită. Coana Firea blochează Piaţa Victoriei cu un târg de Crăciun, de parcă ne-am fi transformat în Viena peste noapte. În zgomotul ăsta mediatic mă opresc şi încep să-mi pun nişte întrebări.

Dacă noi suntem aici, şi conflictul e aici, şi americanii au intervenit şi ei, deci e super groasă treaba, unde e Iohannis? Măcar să ne zică şi el că asistă cu îngrijorare, ca să ne mai liniştească puţin îngrijorarea lui.

Unde e Nicuşor Dan, cel care lupta împotriva sistemului, nu pentru clădirea unui partid pe care să-l păstorească?

Unde sunt toţi wannabes politicieni, gen Monica Macovei?

De ce tac atât de mulţi oameni care ar putea să vorbească? De ce nu iau atitudine mai mulţi dintre cei care ar putea să pună presiune pe infractorii ăştia? Tăcerea lor nu face decât să bagatelizeze protestele celorlalţi oameni, să întărească ideea de minoritate nemulţumită.

Ah, și nu m-aş baza pe o trădare din interior a pesediştilor, în momentul ăsta noi suntem singura noastră scăpare.

În cel mai rău caz mai avem de așteptat 3 ani cu ei la putere, măcar să fim pregătiţi pentru următoarele alegeri. Bine, în cel mai rău caz nu vor mai exista alegeri peste 3 ani.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu