in Casual stuff

KFC începe livrările în anumite zone din Bucureşti

După ce McDonald’s a introdus serviciul de livrare prin intermediul FoodPanda în urmă cu câteva luni, iată încă o veste bună pentru iubitorii de fastfood: KFC începe livrările la domiciliu. 

Am găsit agăţat de uşă un mare flyer care prezintă pe larg serviciul şi meniul disponibil. Din ce-am găsit pe net, momentan serviciul e disponibil în zonele Iancului şi Militari, adică fix acolo unde KFC are câte un restaurant drive-thru. Dacă ne luăm după acest amănunt, e posibil ca în curând să se adauge două noi zone: Mihai Bravu (inclusiv Dristor, poate şi spre Berceni) şi Băneasa, pentru că mai sunt şi acolo restaurante drive-thru. Chiar am auzit ceva zvonuri legate de zona Mihai Bravu.

Comenzile se fac prin apel la numărul *1100 (cu tarif normal), iar comanda minimă este 20 de lei. Există şi o taxă de livrare care variază în funcţie de valoarea comenzii:

  • 11 lei / comandă – pentru comenzi între 20 şi 50 de lei
  • 5 lei / comandă – pentru comenzi între 51 şi 100 de lei
  • 0 lei pentru comenzi peste 100 de lei.

Intervalul de livrare este 10:00 – 20:00. Ceea ce e destul de trist, că mai degrabă te apucă cheful de Crispy Strips la 10-11 noaptea, nu ziua. Totuşi, e o variantă bună pentru mese rapide la birou şi pentru „iubi, vezi că am gătit eu în seara asta” 😀

Meniul nu e identic cu cel din restaurante, lipsesc câteva produse, însă e destul de stufos. Vă faceţi treaba cu o porţie de crispy sau un bucket.

Găsiţi mai multe detalii pe secţiunea dedicată de delivery.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu