După ce McDonald’s a introdus serviciul de livrare prin intermediul FoodPanda în urmă cu câteva luni, iată încă o veste bună pentru iubitorii de fastfood: KFC începe livrările la domiciliu. 

Am găsit agăţat de uşă un mare flyer care prezintă pe larg serviciul şi meniul disponibil. Din ce-am găsit pe net, momentan serviciul e disponibil în zonele Iancului şi Militari, adică fix acolo unde KFC are câte un restaurant drive-thru. Dacă ne luăm după acest amănunt, e posibil ca în curând să se adauge două noi zone: Mihai Bravu (inclusiv Dristor, poate şi spre Berceni) şi Băneasa, pentru că mai sunt şi acolo restaurante drive-thru. Chiar am auzit ceva zvonuri legate de zona Mihai Bravu.

Comenzile se fac prin apel la numărul *1100 (cu tarif normal), iar comanda minimă este 20 de lei. Există şi o taxă de livrare care variază în funcţie de valoarea comenzii:

  • 11 lei / comandă – pentru comenzi între 20 şi 50 de lei
  • 5 lei / comandă – pentru comenzi între 51 şi 100 de lei
  • 0 lei pentru comenzi peste 100 de lei.

Intervalul de livrare este 10:00 – 20:00. Ceea ce e destul de trist, că mai degrabă te apucă cheful de Crispy Strips la 10-11 noaptea, nu ziua. Totuşi, e o variantă bună pentru mese rapide la birou şi pentru “iubi, vezi că am gătit eu în seara asta” 😀

Meniul nu e identic cu cel din restaurante, lipsesc câteva produse, însă e destul de stufos. Vă faceţi treaba cu o porţie de crispy sau un bucket.

Găsiţi mai multe detalii pe secţiunea dedicată de delivery.