Cred că a aflat deja toată lumea că toate sezoanele din Friends sunt pe Netflix, nu? Ok, doar verificam. Apropo, am realizat recent că e probabil singurul serial de pe Netflix la care nu foloseşte nimeni butonul Skip Intro, că genericul de început face jumătate din serial. No?

Din click în click am dat peste două siteuri care indexează tot ce e pe Netflix şi adaugă nişte informaţii interesante. Primul e Flixable, al doilea e Reelgood. Ambele îţi arată ce intră, ce iese în curând de pe Netflix (cred că am mai explicat pe aici cum e cu sistemul de licenţiere şi cum nu are sens ca vreo astfel de platformă să plătească licenţă „pe viaţă” pentru un anumit film, ci doar pe câteva luni sau câţiva ani).

Apropo de filmele care intră pe platformă: Goodfellas, American Pie, Kill Bill, Lara Croft, Men in Black, Meet the parents & Fockers, Ocean’s series. Astea la categoria „oldies but goldies”.

La categoria „content fresh” avem un episod nou din seria de interviuri ale lui David Letterman (sper că l-aţi văzut deja pe Obama), de data asta cu George Clooney. Mai avem un serial despre clubul de fotbal Juventus Torino (First Team: Juventus), apoi un alt serial cu Snoop Dog în prim plan ca antrenor al unei echipe de fotbal american (Coach Snoop), un serial documentar numit Ugly Delicios care sună interesant, plus încă vreo 2 seriale care sună interesant dar pe care o să le testez eu înainte să le recomand.

Şi apropo de recomandări, am văzut parţial The end of the f***ing world şi pot să spun că mi-a stârnit interesul. E o comedie neagră britanică, e destul de bizară pe alocuri, dar te face să răzi. Plus că cei doi actori principali fac o treabă foarte bună, aşa că merită să-l încercaţi. E un fel de Friends meets Frankenstein.

https://www.youtube.com/watch?v=vbiiik_T3Bo

 

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu