Mai e puţin până la lansarea Recap-ului din acest an, avem şi o dată de lansare stabilită, plus multe alte surprize.

Între timp, am decis să mai bag o fisă cu Recap-ul lunar. Newsletterul Sunday’s Media Recap include recapitularea săptămânală (integral pe mail) şi o recapitulare lunară a celor mai importante evenimente din digital şi (social) media. De cea lunară n-am reuşit să mă ţin anul trecut, însă acum reiau lucrurile cu o dată clară: o să plece mailul în prima sâmbătă din lună (cu sumarul comentat al lunii trecute). 

Începem cu luna ianuarie chiar sâmbăta asta, deci încă e timp să vă abonaţi prin formularul de mai jos:

Abonează-te la Sunday's Media Recap!

Şi poate vreţi să descărcaţi 2016 Media Recap & Digital Predictions 2017 de aici.

Dacă tot a venit vorba de feed, am renunţat la feed-ul RSS total. Din păcate cifrele de acolo (vreo 500 de abonaţi prin RSS şi alţi 100 pe email) nu mă ajutau cu nimic. Dacă vi se pare suficient de interesant conţinutul încât să daţi un click şi să intraţi pe blog e ok, dacă nu, poate că e mai bine să vă investiţi timpul altfel 🙂

Mă tot gândesc să fac o ediţie specială de print pentru cititorii blogului cu Recap-ul din acest an. Teoretic versiunea de print a ebook-ului ajunge doar la clienţii şi partenerii Golin şi vorbim de cel mult 200 de bucăţi. Dar aş face o ediţie separată pentru cititori. V-ar interesa să daţi nişte bani pe un exemplar print (în mare pentru a acoperi costul de producţie)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu