Nu ştiu dacă aţi observat, dar în ultimii ani mallurile au început să aducă tot felul de expoziţii şi alte atracţii inedite. De la muzeul lego până la escape room-ul Game of Thrones. Cei de la Mega Mall au până pe 24 februarie o expoziţie de ciocolată, cu sculpturi de 1,6 metri şi 130 de kilograme. 

Se pare că există oameni care iau nişte bucăţi uriaşe de ciocolată şi se apucă să sculpteze în ele. La Mega Mall sun expuse opt zeiţe greceşti, copii după Venus din Milo, Hera sau Afrodita.

Autorul expoziției este Chef Radi Stambolov, unul dintre cei mai cunoscuți maeștri ai patiseriei și cofetăriei europene și membru în juriul primului show culinar din Bulgaria. Chef Radi Stambolov este recunoscut pentru măiestria sa în prelucrarea ciocolatei și pentru reușitele sale culinare spectaculoase, pe care le va pune în valoare pentru prima dată în România, în cadrul Expoziției de Ciocolată de la Mega Mall.

În plus, miercuri, 21 februarie, de la ora 10:00, va avea loc un performance live, în care se va sculpta o inimă de 1,2 metri. 

Citeam comunicatul de presă şi tot ce puteam să mă întreb era: “ce se întâmplă cu toată ciocolata aia care iese din dalta sculptorului? Cade pe jos şi e măturată? Sau are omul nişte calfe care culeg ciocolata şi o mănâncă? Pentru că m-aş băga ajutor de meşter în condiţiile astea.