in Advertising/PR

Probabil una dintre cele mai tari chestii făcute în telecom anul ăsta

De câţiva ani e bătaie mare pe teens între Vodafone şi Telekom, iar până acum mi se pare că avem parte de egalitate. Vodafone a dat-o bine cu Paul Ipate şi combinaţia la cartelă, pe urmă au fost nişte ani so and so, pe urmă Telekom a venit cu Pandalie, între timp au apărut Bromania şi Antonia în peisaj. 

Dar chestia cu care Telekom a câştigat internetul e asta recentă. Pentru că s-a împlinit 1 an de la lansarea campaniei Netliberare (treaba aia cu 5 euro net nelimitat), s-au gândit să mai elibereze ce Românie a mai rămas de eliberat. Şi au găsit una în SUA. Există acolo un sat numit România, aşa că l-au trimis pe Deliric (rapperul, jumătate de PORC, u know?) să îi elibereze şi pe #săracii de acolo.

A ieşit un video cool, pe care pariez că o să-l vedeţi în studiile de caz din următoarea jumătate de an. Nu e vreun mare buget, nu o să ne piseze non-stop la cap cu asta, dar mi se pare că o să prindă bine de tot la publicul lui Deliric, adică fix puştanii cărora le e adresată cartela aia.

Ah, plus că a fost şi cost effective, vedeta s-a dus singură până acolo, şi-a filmat, şi-a montat, a livrat pe social media. Să tot ai aşa influenceri!

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu