Deja ştie toată lumea că e plină America de idioţi, la fel cum e plină şi Europa de tot felul de specimene. Şi interviuri cu cretini avem destule şi în România. Ştiţi cut-urile alea cu cele mai stupide răspunsuri de pe faţa planetei. Dar treaba asta pe care a făcut-o Sacha Baron Cohen cu noul lui show e la alt nivel. Efectiv te face să opreşti din 3 în 3 minute şi să respiri adânc spunând în gând “nu, nu e real, n-are cum să fie real aşa ceva”. 

Who Is America? e un format de 7 episoade a câte 30 de minute în care sunt selectaţi cei mai cretini oameni din SUA, fie că sunt cunoscuţi sau nu. Cohen introduce 4 noi personaje în aceste episoade şi efectiv te face să te dai cu capul de masă. Şi repet, dacă ar fi doar cu oameni obişnuiţi n-ar fi atât de spectaculos, că din 100 de interviuri găseşti câţiva cretini. Dar să-i duci de nas pe Bernie Sanders, Dick Cheney şi alţi importanţi oameni politici din SUA e incredibil. Şi abia au apărut primele 2 episoade! 

Pe de altă parte, când te uiţi că preşedintele ţării este Trump parcă totul devine mai puţin bizar. În orice caz, merită urmărit. Show-ul e produs de Showtime, dar este disponibil în România pe HBO GO. Cea mai bună bucată din episodul 1 e mai jos. Restul e super dubios, dacă n-aveţi stomacul tare poate că ar fi indicat să daţi skip.