Deja ştie toată lumea că e plină America de idioţi, la fel cum e plină şi Europa de tot felul de specimene. Şi interviuri cu cretini avem destule şi în România. Ştiţi cut-urile alea cu cele mai stupide răspunsuri de pe faţa planetei. Dar treaba asta pe care a făcut-o Sacha Baron Cohen cu noul lui show e la alt nivel. Efectiv te face să opreşti din 3 în 3 minute şi să respiri adânc spunând în gând „nu, nu e real, n-are cum să fie real aşa ceva”. 

Who Is America? e un format de 7 episoade a câte 30 de minute în care sunt selectaţi cei mai cretini oameni din SUA, fie că sunt cunoscuţi sau nu. Cohen introduce 4 noi personaje în aceste episoade şi efectiv te face să te dai cu capul de masă. Şi repet, dacă ar fi doar cu oameni obişnuiţi n-ar fi atât de spectaculos, că din 100 de interviuri găseşti câţiva cretini. Dar să-i duci de nas pe Bernie Sanders, Dick Cheney şi alţi importanţi oameni politici din SUA e incredibil. Şi abia au apărut primele 2 episoade! 

Pe de altă parte, când te uiţi că preşedintele ţării este Trump parcă totul devine mai puţin bizar. În orice caz, merită urmărit. Show-ul e produs de Showtime, dar este disponibil în România pe HBO GO. Cea mai bună bucată din episodul 1 e mai jos. Restul e super dubios, dacă n-aveţi stomacul tare poate că ar fi indicat să daţi skip.

2 comentarii. Leave new

  • mie mi s-a parut mult mai sick bucata cu blonda si artistul scapat din parnaie :))

    Răspunde
  • Au cheltuit milioane de euro ca sa pacaleasca niste oameni sa spuna un lucru sau altul, pe care apoi il pot scoate complet din context pentru a-si promova propria agenda. Mare rahat! Adica, zau, chiar nu ti se pare ca showul impinge o agenda, chit ca esti sau nu de acord cu ea? Nici nu stiu cine sunt mai fraieri, aia care sunt pacaliti, sau aia care iau showul in serios si isi cimenteaza opinii be baza lui

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu