Am aflat total întâmplător că mi s-au buşit nişte chestii la feedul RSS şi nu mai funcţiona nici trimiterea emailurilor prin FeedBurner. YES, încă foloseam FeedBurner. Nu-mi dau seama care e problema, probabil că de la Jetpack pe care mă încăpăţânez să-l ţin instalat.

Anyway, ideea e că am trecut toţi abonaţii pe MailChimp şi am creat acolo un feed de articole care are aceleaşi setări cu cel de pe FeedBurner. Cu ocazia asta am setat din nou şi feed-ul parţial. Nu intenţionasem să-l fac din nou feed complet, s-a buşit şi n-am observat. Pentru cei dintre voi care vor suspina la această veste, am un singur mesaj: dacă ceea ce se scrie pe aici nu e suficient de bun pentru un click în plus, înseamnă că oricum vă pierdeţi timpul degeaba. Read a book 🙂

Problema cu abonaţii la RSS e că în acest moment nu mai pot fi număraţi în niciun fel. Ştiu că sunt vreo 500 prin feedly, alţii pe Bloglovin, alţii pe alte readere. Nu se pot contabiliza toţi şi nici nu pot intra în vreo raportare pentru agenţii.

Dacă nu sunteţi încă abonaţi şi vreţi să primiţi pe email cele mai noi postări, click aici. Dacă nu funcţionează ceva corect sau aveţi sugestii, shoot!