Claudiu Teohari, cunoscut mai bine ca “Teo ăla de la DeKo” (deşi perioada DeKo a fost acum vreo 10 ani, între timp locul nu mai există, Dan Chişu nu mai are baruri şi brandul DeKo a aterizat în Centrul Vechi) a scos recent un show nou. Un “special” cum se numeşte în industria de stand-up.

L-am văzut deja de 2 ori (prima oară singur, apoi cu nişte prieteni) şi pot să spun că am râs la fel de mult la anumite faze de fiecare dată când le-am văzut. Cred că e unul dintre cele mai bune show-uri de stand-up pe care le-am văzut în ultima vreme, şi am tot văzut ce fac băieţii de la Ceva Mărunt (Una scurtă, Râzi ca Prostu’ etc.), Costel, Vio şi mulţi alţii.

A crescut foarte mult stand-up-ul din România, sunt deja câteva găşti de comedianţi care au showuri foarte bune, avem vreo 3 cluburi de stand-up în Bucureşti (cel mai nou deschis chiar de Sergiu Floroaia recent – Comics Club), iar glumele sunt din ce în ce mai bune. 

Dacă aveţi o oră liberă (şi ar trebui să aveţi, că doar nu vă duceţi să votaţi sau ceva), vă recomand stand-up-ul de mai jos. Iniţial mă aşteptam să fie mai multe subiecte într-o oră, dar până la urmă au curs foarte bine poveştile aşa că am râs cu poftă în multe momente.