in Casual stuff

Ofertolino – o idee pentru oamenii cu foarte mult timp liber

O companie bulgară a dezvoltat o platformă pe care încarcă toate cataloagele cu promoţii de la magazinele importante (online şi offline). Se cheamă Ofertolino şi are ceva parteneriat cu Ringier, că aşa am aflat de ei. Mă rog, multe articole din presă sunt advertoriale, dar nu asta e important.

Voi vă daţi seama că site-ul ăsta poate să digitalizeze pensionarii din România? Vă zic, face educaţie pentru bătrâni acest Ofertolino.

E clar că un interes pentru oferte există, doar nu era revista de la Kaufland săptămânalul cu cel mai mare tiraj din România.

Cred că în special de Black Friday poate fi util un astfel de site, poţi compara rapid ofertele de la retailerii importanţi. În plus, cataloagele alea print aveau şi ele un rol. Ţin minte că era o zi specială când veneau ofertele de la Metro la începutul anilor 2000, aveam un adevărat ritual, le studiam cu mare atenţie. Şi mereu descopeream o grămadă de chestii de care nu ştiam că am nevoie. De exemplu, voi ştiaţi că un set de tobe Bongo pentru copii e doar 100 de lei? 😀

Din categoria lucrurilor cu adevărat importante, văd că au apărut deja cataloagele de Crăciun de la Lidl cu colecţia Deluxe!!!

În altă ordine de idei, apare o altă problemă: dacă nu mai luăm de la cutia de scrisori acele oferte, pe ce mai curăţăm cartofii şi alte legume?

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu