Nu ştiu dacă aţi apucat să mai produceţi ceva bani, însă sper că da, pentru că a venit încă un Black Friday. De data asta e cel real/american, aşa că sunt branduri care au şi azi reduceri. Unul dintre branduri este Collective, care are reduceri tot weekendul. Şi sunt discounturi bune la produse scumpe, eu de aici mi-am luat în urmă cu vreo 2 ani nişte pantofi de alergare Nike Pegasus 34 la un super preţ. 

Găsiţi şi acum Pegasus 35 la 275 de lei. Nu toate culorile sunt la preţul ăsta, doar un gri şi un albastru închis, dar pot să vă asigur că mai jos de-atât nu o să-i prindeţi nicăieri.

Revenind la activităţi indoor, e Black Friday în Playstation Store, iar reducerile sunt mari, până la 60%. Cele mai multe oferte sunt valabile până pe 27 noiembrie, deci mai aveţi ceva timp să daţi cu cardul.

Marvel’s Spider-Man – la 180 de lei – fără îndoială unul dintre jocurile anului.

FIFA 19 – la 171 de lei – asta în eventualitatea puţin probabilă că nu îl aveţi deja.

Assasin’s Creed: Odyssey – 180 de lei  e unul dintre jocurile de pe lista mea scurtă pentru această iarnă.

PlayStation Plus – 215 lei pentru 12 luni – eu am luat abonamentul anul trecut, tot de Black Friday, aşa că e musai să-l prelungesc.

NBA 2k19 – 180 de lei – ăsta e exact ca FIFA, doar că se joacă cu mâna.

God of War – 130 de lei – alt joc care a rupt anul ăsta.

Apoi ar mai fi SIMS 4 la vreo 90 de lei, NHL 19 la 150 de lei, UFC 3 la 115 lei, ceva joc cu pescuit la 40 de lei şi multe altele. Timp să fie, să ne jucăm atât!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu