Am intrat aseară la magazinul Miniso din Veranda cu gândul să cumpăr un cadou. Văzusem ceva drăguţ pe Facebook, aşa că ştiam ce-mi doresc de la raionul cu perne decorative. 

Am aruncat un ochi la raft, n-am găsit decât nişte chestii asemănătoare, aşa că am identificat o doamnă care lucra acolo şi i-am arătat o poză:
„Pernă ca asta găsesc?”

Doamna s-a uitat la ecranul telefonului preţ de vreo 5 secunde, apoi mi-a indicat cu multă încredere un raft cu perne de pluş în formă de pisică. 

Acestea:

Moment în care m-a pufnit râsul instant. Şi zic…

„Păi nu, vreau să fie fericită, nu supărată, pisica…”
„Ah, da, avem şi cu pisici fericite, uitaţi acolo”

Şi mi-a arătat alt model, care nu era fix ca cel din imaginea de pe Facebook, dar deja nu mai conta că nu ştiam cum să mă mai opresc din râs.

În apărarea doamnei, vreau să punctez că era destul de târziu, trecut de 21:30, şi doamna respectivă avea ochelarii la piept când i-am arătat eu poza pe telefon.

Iar postarea asta nu e vreun reproş, ci o mulţumire pentru cei de la Miniso, care m-au făcut să râd şi pe mine, şi pe toţi prietenii mei cărora le-am povestit.

În punctul ăsta nici nu mai contează exact dacă au pe undeva prin magazinele Miniso fix modelul ăla de pernă :))

Dar dacă a venit vorba, eu am devenit fan Miniso, intru mereu în magazinul din Veranda, am luat nişte cadouri de Crăciun de acolo, pe perne decorative simpatice sunt numărul 1, şi au tot felul de chestii de care nu ştiai că ai nevoie.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu