You know the drill. Miercuri, ora 22:00, Primii trei ani la UrbanSunsets.com

Invitata mea din această seară e o tipă super curajoasă, care şi-a început agenţia la câteva luni după ce a născut. A reuşit să jongleze cu cele două „joburi” full-time pe care le avea, cel de mamă şi cel de antreprenor şi a sărbătorit anul ăsta 4 ani de The House PR Agency.

Îmi place Valeria Tudor pentru că e genul de om care spune lucrurile pe bune. Deşi face PR, atunci când vine vorba de business-ul ei, sare peste abordarea piaristică. Vorbeşte cu sinceritate despre problemele ei şi nu încearcă să cosmetizeze în vreun fel viaţa unui antreprenor aflat la început de drum în România.

Citisem pe Facebook că a trecut prin nişte momente nasoale cu businessul la începutul anului, aşa că nu eram sigur că va accepta invitaţia mea. Însă nu numai că a acceptat-o, dar a povestit deschis despre ce s-a întâmplat, cât de greu a fost să ia nişte decizii de restructurare şi cum vede lucrurile pentru viitor.

The House PR Agency a lansat recent The House Extension – o reţea globală de consultanţi, fiind prima agenţie din România care are o astfel de reţea la care poate să apeleze. Am vorbit şi despre asta în emisiune, puteţi afla diseară mai multe.

Diseară, de la 22:00, intraţi pe UrbanSunsets.com pentru a asculta toată discuţia.

Later edit: Iată şi înregistrarea emisiunii

PS: Dacă n-aţi ascultat primele cinci emisiuni, cea cu Ergo (de la PORC), cea cu Alexandru Neştian (de la iTux), cea cu Tudor Iacob (de la NativeBox), cea cu Ruxandra Micşunescu (de la Line Agency) şi cea cu Mih Lovin (de la Le Squad + PGM + altele) găsiţi pe site înregistrările. Sau puteţi să reţineţi direct adresa PrimiiTreiAni.ro – care vă duce direct pe link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu