Ecaterina Andronescu, cel mai prost ministru al Educaţiei pe care l-a dat PSD acestei ţări, a reuşit să arate că nu e doar incompetentă, ci şi extrem de cinică. Invitată la Antena 3, doamna Andronescu a declarat referitor la cazul crimelor de la Caracal:

„Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc cu un străin în maşină”

Cum ar veni, e vina părinţilor, a fetei că s-a urcat în maşina unui străin, nu e vina sistemului educaţional.

Ok, afirmaţia este cinică, dar e şi o minciună sfruntată. Şi ne putem baza pe o minimă logică să demonstrăm asta, nu e foarte greu.

Doamna Andronescu s-a născut şi a crescut la ţară. Mai exact în satul Malovăţ din judeţul Mehedinţi. Asta se întâmpla în 1948. Deci putem spune că educaţia şi-a primit-o în anii ’50. Cam câte maşini erau în anii ’50 în judeţul Mehedinţi şi, mai exact, în comuna Malovăţ?  

Câte maşini treceau prin Malovăţ dinspre Târgu-Jiu spre Drobeta (unde să presupunem că a făcut liceul), astfel încât să poată face autostopul tânăra Ecaterina Andronescu în 1960? Mai degrabă, ce-a învăţat doamna Ecaterina de acasă este să nu te urci în căruţele altor oameni, deşi asta e mult mai puţin periculos decât în maşini.

Însă problema reală e că doamna Ecaterina nu înţelege. Nu înţelege de ce trebuie să atace oamenii sistemul de educaţie, printre altele. De ce trebuie să critici meditaţiile, că meditaţiile sunt un lucru bun, din care profesorii fac bani. De ce trebuie să ataci partidul, dacă partidul n-a făcut decât să-şi pună oameni de încredere în toate poziţiile importante. De ce să acuzi Poliţia, când oamenii ăia aveau treabă la raportul oraşului Scorniceşti, un oraş cu atâta însemnătate în istoria ţării noastre.

Cât timp vor putea să revină constant la conducerea ţării oameni precum Ecaterina Andronescu, România n-are nicio speranţă.

5 comentarii. Leave new

 • Problema este ca duamna este doar o vaca sinistra – sinistra a invatamantului, artizanul, groparul invatamantului.
  S-a pisat cu jet – o face in continuare – pe copiii si nimeni n-o da jos, pentru ca, #muiepsd.

  Pentru ca nu exista consecinte pentru actiunile ei, o doare fix la zece metri in spatele curului si asa va fi, peste tot, daca nu se va schimba ceva.

  Si viitorul pare sumbru in .ro, din pacate… 🙁

  Răspunde
 • Astia traiesc doar in bula lor. Normal ca ea nu se urca in masini cu straini ca nu e nevoita sa faca autostopul din cauza ca autobuze sunt doar seara si dimineata. Poti sa educi cat vrei tu, ce posibilitati avea fata aia sa se intoarca acasa? Uber, taxi, sofer personal, coloana oficiala de la minister? Am facut autostopul cu parintii ani de zile sa merg la bunici intr-o comuna langa orasul unde locuiam si nu s-a schimbat mare lucru in 25 ani, transportul local e rar, tot ‘ia-ma nene’ e solutia si acum.

  Răspunde
 • Acest guvern este o rusine nationala, cand vom scapa de ei, vom mai scapa vreodata? Oare?

  Răspunde
 • Ecaterina Andronescu era profesor si rector a Politehnicei di Bucuresti. Cine e ‘boul” care cede ca e proasya>

  Răspunde
 • @Charlie, la cum scrii cre’ ca i-ai fost student.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu