După ce au rezolvat cu lansarea magazinului Theodor Pallady, cei de la IKEA s-au întors la treabă şi au anunţat câteva noutăţi.

Prima e legată de centrul de colectare a comenzilor online care s-a deschis luna asta în Plaza România. Practic, puteţi comanda online chestii de la IKEA pe care le puteţi ridica din mall contra unei sume de bani.

Costul livrării la punctul de colectare este de numai 19 lei pentru coletele sub 30 kg și 49 lei pentru pachetele mai mari decât greutatea respectivă. Clienții își vor putea ridica personal produsele de luni până duminică de la 10:00 la 22:00.

Nu ştiu exact cine ar vrea să aleagă soluţia asta, mie vizitele la IKEA mi se par o experienţă în sine, mereu găsesc câte ceva interesant de cumpărat de acolo, aşa că n-aş comanda niciodată online. Astfel de centre de colectare mai există în Braşov, Timişoara, Constanţa şi Cluj, dar acolo mi se par mult mai utile.

Apropo de Timişoara, s-a cumpărat terenul pentru magazinul IKEA de acolo. Dacă ne gândim că IKEA 2 s-a deschis după 4 ani de la achiziţia terenului, probabil că prin 2022-2023 ne putem aştepta la noul magazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu