in Televiziune

Noul sezon din Master Chef are prea multe personaje

Eram foarte curios cu privire la noul sezon din MasterChef, am mai spus-o, cred că asta e ultima şansă pentru format în România.

Un juriu nou (Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran), un slot orar fix după serialul Vlad, ceea ce ar trebui să-i dea un start foarte bun în lupta cu Chefi la cuţite. La ora la care scriu articolul ăsta încă n-au apărut audienţele, o să revin cu un update.

Prima ediţie din acest sezon mi s-a părut mult prea încărcată cu personaje, prea axată pe poveşti. E o preselecţie, sunt importante poveştile, însă aici cred că s-a exagerat. M-am uitat la ceas şi a durat o oră până să apară primul om normal, fără nicio poveste şi a mai şi pierdut şorţul.

În rest, a fost, practic, un freak show. Tipa care se visează a fi influenceriţă, un băiat îmbrăcat în dac, pe care îl cheamă Decebal, o tipă de culoare de la care n-am reţinut decât că face ceva din Angola, fosta iubită a lui Pastramă, care s-a însurat cu Brigitte Sfăt în urma unei alte emisiuni de la ProTV etc. A mai fost un supravieţuitor de la Colectiv, care a părut cel mai decent concurent din primii 10. Cum spuneam, prea multe poveşti, prea multe momente lacrimogene. Nici nu ştiu ce-au gătit oamenii ăia acolo.

Juriul mi se pare că e prea aplecat în jurul lui Joseph Hadad, Tudoran mult prea timid pentru ce poate să ofere, mă aşteptam la mai mult din „Profu’ de vin”, dar poate că se mai schimbă lucrurile pe parcurs.

Feelingul meu e că o să prindă pe un anumit public, în timp ce alţii vor fugi mâncând pământul. Ce-a mai rămas din publicul clasic de MasterChef o să plece, în timp ce emisiunea o să prindă la oamenii care preferă zona asta de tabloid care era şi în Ferma. Am văzut deja nişte secvenţe viitoare, în care fosta iubită a lui Pastramă urmează să-i gătească lui şi fostei soţii a lui Ilie Năstase, o întâlnire demnă de Acces Direct.

Later Edit: Şi audienţele sunt destul de slăbuţe, locul 3, după Antena 1 şi Kanal D.

4 comentarii. Leave new

 • Prima dată am crezut că citesc ceva rezumat de la primul episod din Esmeralda sau Sărmana Maria 😁
  Eu am dat înapoi pe netflix după primele 10 minute.

  Răspunde
 • Masterchef are un picaj urias de cand i-au pierdut pe Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu. De cand au plecat cei 3, cate variante de juriu au fost? 3, 4? Nici cei din ProTV cred ca nu ma stiu. Sunt curios care sunt audientele celor 2 emisiuni concurente.

  Răspunde
 • Problema cea mai mare cu genul asta de competiții e chimia între jurați. Chimie care cred că e aproape imposibil să existe din prima. Ai nevoie de niște sezoane în spate pentru a forma un trio de succes. Timp pe care nici eu nu cred că îl au.

  Aproape că nu-mi vine să cred ceea ce o să zic, dar ieri m-am uitat la Chefi la Cuțite și am râs cu lacrimi. Pe zona de food e dezastru, dar pe zona de glume a fost ce e trebuie.

  Răspunde
 • Azi baga si-o telenovela, sa schimbi starea…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu