N-am văzut The Big Bang Theory, recent m-am uitat la vreo 4 episoade şi am înţeles care-i faza cu serialul ăsta. E simpatic, însă consider că am chestii mai bune de văzut.

Pe de altă parte, Young Sheldon, care e un fel de spin-off / prequel la TBBT, mi s-a părut interesant. Am înţeles rapid ce-i cu personajul Sheldon, astfel că am putut să savurez direct prequel-ul, povestea unui puşti supradotat din Texas, care ajunge la liceu la doar 9 ani şi care e pe cale să devină om de ştiinţă.

Lăsând la o parte toate glumiţele de tocilari, e construit un univers clasic al familiei americane de la finalul anilor ’80, aşa cum îl ştim cu toţii din filme. Probabil de-aia îmi şi place aşa mult.

Sunt 45 de episoade a câte 18 minute momentan, cu un generic foarte scurt şi o poveste simplă. Dacă vreţi, e un fel de versiune pe film a desenelor „Viaţa cu Louie” pe care le difuza Fox Kids prin anii 2000. Tot genul ăla de familie cu personaje care au roluri bine definite şi mici întâmplări în jurul cărora se construieşte fiecare episod.

Iain Armitage, puştiul care îl joacă pe Sheldon, joacă bestial, sper să n-o ia razna când mai creşte, poate împrumută câte ceva din calităţile personajului.

4 comentarii. Leave new

 • La The Big Bang Theory ai „altceava mai bun de facut”, in schimb ti se pare „interesant” Young Sheldon! Tare!

  Răspunde
  • N-ai fost atent. Am zis că am altceva mai bun de văzut, nu de făcut 😉

   Sitcom gen Friends pe bază de tocilari sau un serial uşurel, de familie? E o alegere foarte simplă în acest moment.

 • Sa vezi cum o sa iti placa si mai mult Young Sheldon dupa ce o sa vezi Big Bang. Sunt o gramada de referinte in Young pe care le intelegi dupa ce ai vazut si serialul mare, mai ales ca multe episoade s-au difuzat in paralel cu Big Bang si chiar se legau.
  Da-i o sansa Big Bangului, au si multi guest stars la care nu te vei astepta, nu e degeaba cel mai likeuit serial de pe Facebook :))

  Răspunde
 • TBBT este un serial unde umorul se folosește de personaje mizantrope și toxice(personajele principale sunt niște lepre) dar fără să le satirizeze în subtext, cum fac alte comedii bune (Seinfeld, The office, etc).

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu