Aţi observat ce dans tâmpit se petrece în Bucureşti în ultimii ani? A devenit un ritual de toamnă, în care autorităţile ameninţă sau sunt ameninţate cu limitarea unor servicii publice, apoi diverşi salvatori vin cu soluţii.

Constanta e legată de RADET, însă apar în fiecare an diferite alte probleme arzătoare. Iarna asta nu numai că e posibil să n-avem căldură, însă s-ar putea ca metroul să circule doar dimineaţa.

Mă rog, zic „s-ar putea”, dar de fapt nu s-ar putea, chestia asta n-o să se întâmple niciodată. Nimeni nu e nebun încât să lase lucrurile să ajungă până acolo. Pentru că mereu apar aceşti salvatori de toamnă, care ne asigură că nu vor precupeţi niciun efort până când problema nu se va fi rezolvat. 

Problema, în sine, nu se rezolvă niciodată. Rămâne acolo, an de an, fie că e vorba de RADET, fie că e vorba de o reţea de metrou subdimensionată pentru nevoile actuale ale bucureştenilor. Singurele soluţii sunt să se plătească nişte sume de bani, tot din banii noştri, pentru a se amâna un deznodământ. Mai cârpim nişte ţevi, mai rostogolim nişte datorii la ELCEN, salvatorii punctează la impresia artistică.

Anul acesta e duamna Firea care dă căldură bucureştenilor, în anii trecuţi era Oprescu, înaintea lor alţii care ne „salvau” de probleme pe care nici nu ştiam că le avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu