in Casual stuff

S-a modernizat recent zona de Grill de la Kauflandul din Colentina, la care mai ajung din când în când. Nu ştiu exact cât de recentă e treaba de fapt, că vara asta n-am prea dat pe acolo, cert e că lucrurile s-au schimbat faţă de ultima oară când am fost eu.

Modificări destul de mari: cuptoare noi, s-a diversificat meniul (acum au inclusiv un Wok Thai), s-a băgat ketchup Heinz. Arată mai bine totul, e mai bogată oferta, parcă se mişcă lucrurile altfel.

Însă marea problemă e cu puiul, care nu mai e la fel de bun. Noile rotisoare (cuptoare?) mi se pare că îl usucă prea mult şi se duce aroma aceea specială de pui rotisat. De-asta şi era coadă înainte şi uneori nici nu mai prindeai pui dacă ajungeai prea târziu. Acum am fost de vreo 3 ori şi am prins vitrinele pline. 

Nu-mi dau seama dacă a scăzut interesul oamenilor sau pur şi simplu e capacitatea de producţie mai mare, cred că sunt valabile ambele explicaţii. Cert e că mi-aş dori puiul ăla de dinainte de schimbare, chiar dacă şi ăsta merge foarte bine cu mujdei de usturoi şi cartofi prăjiţi. 11,5 lei o jumătate de pui şi o porţie de cartofi mi se pare că e cea mai ieftină variantă cât de cât sănătoasă pentru o masă de prânz. Dacă înlocuieşti şi cartofii prăjiţi cu nişte murături, deja e de regim povestea.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu