in Casual stuff

Cred că putem să concluzionăm liniştiţi că serviciul Ro-Alert e total inutil, la mai bine de 1 an de când a fost pus în funcţiune. 

Am primit azi ultima dovadă, când a fost incendiul la depozitul din Fundeni

Cu roşu e zona în care a avut loc incendiul.

Cu albastru e zona în care locuiesc eu. Tot în zona aia locuieşte o prietenă care a primit alertă cu „atenţie, incendiu cu degajări puternice de fum, ocoliţi zona, dacă sunteţi în apropiere luaţi măsuri de adăpostire”. 

Cu verde e zona în care locuieşte o altă prietenă, care a primit şi ea alerta. La mine n-a ajuns. Dar a ajuns pe la Unirii, 3 cartiere mai încolo.

Plus chestia asta cu „dacă sunteţi în apropiere”. Păi n-aţi testat şi re-testat serviciul ăsta? N-ar trebui să puteţi direcţiona deja pe anumite celule? Dacă e un atac terorist în Baicului, nu prea are sens să alertaţi oamenii din Militari, nu? Ce sens are să panichezi lumea aiurea? Aşa şi cu incendiul ăsta. De ce să-i trimiţi unui om din zona Unirii – Timpuri noi şi să nu-i dai unuia care stă în Tei?

Şi nu e vorba de telefon, că am două telefoane, n-a intrat pe niciunul. Deşi alte dăţi am primit alerte.

Pur şi simplu mi se pare că e o bâjbâială continuă cu acest sistem, şi sper să nu avem vreo situaţie reală de urgenţă, că sigur nu ne putem baza pe Ro-Alert să ne anunţe nimic.

17 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu