Chiar dacă e final de sezon de reduceri, vin şi eu cu o recomandare, că am găsit nişte chestii mişto pe siteul Bigotti. Sunt reduceri până pe 15 februarie, unele ajung pe la 50%, ceea ce face ca preţul să devină acceptabil, pentru nişte produse care nu sunt fast fashion. N-am nicio jenă să-mi cumpăr de la brandurile fast fashion, dar o geacă de 100 de lei n-are cum să ţină mai mult de 1-2 ani, că ăsta e conceptul. Calitate discutabilă, le cumperi acum, le porţi de câteva ori, iei altele. În final ajungi la aceleaşi costuri. Şi dacă nu faci vlogging, să fie nevoie să apari mereu în alte haine, parcă e de preferat să iei chestii mai bune.

Mi-am cumpărat deja geaca asta, s-a dovedit a fi mai groasă decât mă aşteptam, e cam de iarnă (mă rog, ce înţelegem noi prin iarnă acum). Experienţa de cumpărare a fost excelentă, pornind de la posibilitatea de a-mi alege curierul (între DPD şi TNT), până la cutia mare în care a venit geaca, cu husă personalizată şi umeraş.

Am mai pus ochii şi pe puloverul ăsta sau ăsta, m-am nimerit într-un Bigotti şi am probat, arată foarte bine şi calitatea e bună.

Plus că aş mai vrea 1-2 cămăşi de la ei, am una de care sunt foarte mulţumit.

Iar ăsta putea fi un articol publicitar, dar mi-e lene să caut dacă Bigotti e în platforma 2Parale 2Performant ca să pun linkuri afiliate :))