in Filme

Dacă tot m-am mai eliberat, dacă tot e Veranda Mall în drum şi au cinema, am început să recuperez cu filmele apărute anul ăsta. Am vreo 7-8 pe listă, inclusiv unele de la Oscar. Momentan am bifat două de acţiune: The Gentlemen şi Bad Boys for life.

The Gentlemen este noul film al lui Guy Ritchie cu o grămadă de nume mari: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrel, Hugh Grant, Jeremy Strong şi alţii. Pe scurt, e un film cu mafioţi la Londra, un fel de Peaky Blinders modern, în care personajul lui Matthew McConaughey este un american venit la Oxford să studieze şi transformat în dealer de droguri. E bestial filmul, McConaughey joacă bine de tot, nici nu zici că are deja 50 de ani, Colin Farrel ar putea să ducă într-un spin-off rolul pe care îl face aici, că mi se pare tare premisa (este antrenorul de box al unor puşti care se bat bine şi se filmează ca să se laude pe net). Mergeţi să-l vedeţi, că merită.

Bad Boys for Life – abia aşteptam să văd noul Bad Boys, chiar dacă mi-a zis un prieten că voi pleca dezamăgit. Totuşi, nu mă aşteptam să plec atât de nemulţumit. Exceptând o scenă cu o cursă prin oraş la volanul unui Porsche şi alte 2-3 momente în care zici „gata, hai că acum chiar începe să fie tare”, filmul n-are absolut nimic interesant. E tras de păr, n-are nici măcar o melodie memorabilă, costumele sunt praf, replicile sunt fade. Martin Lawrence nu mai e amuzant, ceea ce a însemnat să tragă de Will Smith din toate părţile. Şi pur şi simplu n-a ieşit. Singurul lucru bun din filmul ăsta este Paola Nuñez. Cică se face şi partea a 4-a, dar pe ăla probabil că n-o să-l mai văd.

4 comentarii. Leave new

 • Și eu am auzit de la un coleg că pentru Paola Nuñez se merită să văd Bad Boys for Life. Totuși, cred că voi mai aștepta și nu îl voi vedea în cinema.
  The Gentlemen e ce trebuie. O să mă duc săptămâna asta să îl văd.

  Răspunde
 • Uff si chiar voiam sa merg sa vad Bad Boys for Life…. Chiar atat de prost este? Nu merita nici o sansa?

  Răspunde
 • Multumesc, am sa ma orientez spre alt film. The Gentleman vreau sa il vad neaparat, Guy Ritchie este unul dintre regizorii mei preferati (a nu se intelege ca voiam sa aleg intre cele doua, mai vreau sa vad si alt film in afara de cel regizat de Ritchie.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu